Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cursus Kwantum Landbouw start weer

August 20, 2021

Euro1250,00

Op vrijdag 20 augustus gaat de vijfde serie van 10 cursusdagen van start.

Mondiaal komen er twee fundamentele vernieuwingen in landbouwtechnieken naar voren. Dat zijn technieken die elektromagnetische inzichten in de fysiologie benutten en technieken die mindful omgaan met dier, plant en bodem. Beide vernieuwingen kunnen de opbrengst vergroten, maar ook de duurzaamheid van de sector versterken. Beide technieken vragen echter ook om nieuw inzicht in – het beïnvloeden van – levensprocessen.

De eerste vernieuwing vraagt om het aanvullen van de biologische en chemische inzichten met de elektromagnetische aspecten van levensprocessen. Dit betekent de verbreding in wereldbeeld van deeltjes-denken met golf-denken: het toepassen van de stap die de natuurkundige Maxwell ruim een eeuw geleden heeft gemaakt. Je kunt spreken van een Elektrisch Ecosysteem. (Zie het prachtige boekje met die titel van Sander Funneman)

De tweede vernieuwing vraagt nog een stap verder te gaan, namelijk naar het verkennen van de mogelijkheden van mind-matter-relaties. Dit behelst een verbreding in wereldbeeld met chaostheorie, neurobiologie en kwantumvelden. Dit betreft de kracht van menselijke intentie op plant en dier.

De cursus is bedoeld voor mensen die interesse hebben in het verkennen van de inmiddels bestaande praktijk, de mogelijkheden en de maatschappelijke relevantie van deze nieuwe technieken. De cursus kan modulair worden samengesteld met een keuze uit de diverse bouwstenen. Op een van de dagen zouden we in kunnen gaan op de consequenties van dit denken voor de uitrol van de hogere telecom-frequenties, bijvoorbeeld.

De inleiding op de cursus wordt gegeven door Henk Kieft. Diverse andere specialisten behandelen deelonderwerpen (samen te stellen op wens van de deelnemers) te behandelen op de 9 volgende dagen. De intentie is namelijk om het definitieve programma tijdens de eerste cursusdag samen te stellen in overleg met de deelnemers. U kunt dus ook een thema aanreiken.

Met ingang van augustus 2021 elke 3e vrijdag van de maand. Iedere dag loopt van 10:00 tot 17:00. We houden rekening met de 1,5 m in de ruimtes en het maximum aantal deelnemers i.v.m. covid-19.

Details

Date:
August 20, 2021
Cost:
Euro1250,00
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
www.gaiasira.nl

Venue

De Groote Veen
Grote Veenderweg 10
Lunteren, 6741 MC Netherlands
Website:
https://degrooteveen.nl

Organizer

Gaia Sira
Phone:
06-4238 3361
Email:
info@gaiasira.nl
Website:
www.gaiasira.nl

Add comment